Ginger doTERRA – Ulei Esential de Ghimbir

Uleiul esențial de Ghimbir doTERRA este derivat din rizomul proaspăt al plantei de ghimbir. În tradiția occidentală, Ghimbirul este utilizat cel mai des la dulciuri – spre exemplu turta dulce și biscuiții cu ghimbir. De asemenea, este utilizat frecvent în multe rețete asiatice, datorită aromei iuți și intense, atunci când este utilizat drept condiment culinar. Aplicat pe corp, uleiul esențial de Ghimbir doTERRA oferă o senzație de încălzire a pielii.

Descriere aromatică: Picant, condimentat, de pământ, dulce
Metoda de colectare: Distilare cu abur
Partea de plante: Rădăcină
Constituenții principali: Zingiberene, Sesquiphellandrene, Camphene, Curcumene, Bisabolene, Farnesene

Denumit și “Ulei al Împuternicirii”, uleiul esențial de Ghimbir depistează mentalitatea de victimă care se manifestă prin sentimente de lipsă de putere, credința că totul e sub controlul celorlalți, refuzul de a ne asuma responsabilitatea pentru propriile alegeri sau convingerea că ceilalți sunt vinovați pentru experiențele de care avem parte de-a lungul vieții. Victimele se simt blocate pentru că sunt deconectate de la propriul sine sau nu-și asumă responsabilitatea găsind cauza problemelor lor în surse externe.

Descriere

Uleiul esențial de Ghimbir doTERRA, utilizat constant, încălzește sufletul ajutându-ne să ne reconectăm cu rezervele noastre ascunse de energie. De asemenea, este un suport digestiv și circulator și aduce beneficii stării de bine generale.
Denumit și “Ulei al Împuternicirii”, uleiul esențial de Ghimbir depistează mentalitatea de victimă care se manifestă prin sentimente de lipsă de putere, credința că totul e sub controlul celorlalți, refuzul de a ne asuma responsabilitatea pentru propriile alegeri sau convingerea că ceilalți sunt vinovați pentru experiențele de care avem parte de-a lungul vieții. Victimele se simt blocate pentru că sunt deconectate de la propriul sine sau nu-și asumă responsabilitatea găsind cauza problemelor lor în surse externe.”

Utilizări

Diluează și masează ușor pe zona în nevoie, pentru ameliorarea disconfortului ocazional muscular;
Pune în capsulă vegetală împreună cu ulei esențial de Lemon și consumă intern pentru suport în funcționarea sănătoasă a digestiei;
Ia intern în capsule vegetale, fă gargară sau aplică pe tălpi ca suport pentru sistemul imunitar;
Ia intern în capsule vegetale la nevoie ca sprijin în terapia pentru dependența de alcool;
Eficient în atenuarea grețurilor de dimineață în timpul sarcinii și celor datorate răului de mașină;

Instrucțiuni de utilizare

Difuzare: Pune 3 – 4 picături în difuzorul preferat.
Utilizare ca aromatizant alimentar: Diluează o picătură în 125 ml de lichid.
Utilizare externă: Ca parfum, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei cărăuș. Pentru masajul corpului, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei cărăuș, iar pentru îmbăiere, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei cărăuș.

Măsuri de precauție

Poate cauza sensibilizare cutanată. Evită expunerea la soare cel puțin 12 ore după aplicarea produsului;
Nu lăsa la îndemâna copiilor;
Dacă sunteți însărcinată, alăptați sau vă aflați sub supraveghere medicală, consultați medicul;
Evită contactul cu ochii sau alte zone sensibile ale corpului.

Beneficii primare

Considerat unul dintre cele mai populare condimente culinare, utilizat în bucătăriile din întreaga lume;
Sprijinirea unei digestii sănătoase;
Antibacterian;
Aphrodisiac;
Are efect de încălzire a pielii;
Ajută la eliberarea sinusurilor înfundate;
Eficient pentru tratarea mușchilor și articulațiilor dureroase.

Cum pot achiziționa produse doTERRA

Dacă ai ajuns pe această pagină înseamnă că eşti interesat(ă) să cumperi uleiuri esenţiale pure cu grad terapeutic sau produse doTERRA. Pentru că există mai multe variante să intri în posesia lor, vrem să ne asigurăm că faci cea mai avantajoasă alegere pentru tine.

Dacă ai cont doTERRA, vei putea achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA la preţ de WHOLESALE (depozit), cu 25% reducere faţă de preţul de RETAIL. În plus, vei beneficia de promoţiile lunare care includ produse gratuite sau la reducere, puncte cadou şi chiar recompense în bani.

Pentru a avea un cont doTERRA ai două opţiuni:

plăteşti o taxă de 23,75 Euro pentru crearea contului (primeşti broşura doTERRA cu informaţii despre uleiurile esenţiale şi diferite produse)

achiziţionezi unul dintre pachetele de înscriere (Enrolment Kits) care includ mai multe uleiuri esenţiale, difuzoare şi alte produse de îngrijire

*Noi considerăm că cea mai avantajoasă variantă este achiziţia unui pachet de înscriere deoarece produsele conţinute sunt la un preţ chiar mai mic decât cel de WHOLESALE şi taxa de 23.75 Euro este anulată.

Poţi achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA direct din magazinul online. Preţul acestora este cel de RETAIL (de raft). După ce selectezi limba şi ţara de destinaţie (Europe), poţi căuta şi adăuga în coş orice produs doreşti. Plata se face cu cardul. Produsele vor ajunge la tine în 5 zile lucrătoare prin firma de curierat rapid DPD.

Dacă ai nevoie de ajutor pe durata procesului de înscriere sau achiziţie a produselor ne poţi contacta pe Facebook , Telefon  (+40) 0740-215980 sau pe e-mail la adresa: laura.babos@uleiuriesentiale.ro