Lemongrass doTERRA – Ulei Esential de Lamaita

Uleiul esențial de Lamaiță are o aromă erbacee care poate spori gradul de conștientizare și este ideală pentru terapia prin masaj. De ani de zile, Lămaița a fost folosită în bucătăria asiatică pentru majoritatea preparatelor tradiționale.

Descriere aromatică: Citric, ierbaceu, iz de fum
Metoda de colectare: Distilare cu abur
Partea de plante: Frunză
Constituenții principali: Neral, Geranial , Geraniol

Ulei al Atenției și al Concentrării”, poate fi de ajutor copiilor care “se luptă” cu școala. Îi susține pentru a elimina confuzia și a aduce claritate, învățându-ne să fim prezenți mental, acordând atenție fiecărui lucru pe rând și ajutându-ne să facem conexiunea dintre cauză și efect în viața noastră. Este benefic în situațiile în care ne simțim obosiți mental din cauza studiului și cititului excesiv.

Descriere

“Ulei al Atenției și al Concentrării”, poate fi de ajutor copiilor care “se luptă” cu școala. Îi susține pentru a elimina confuzia și a aduce claritate, învățându-ne să fim prezenți mental, acordând atenție fiecărui lucru pe rând și ajutându-ne să facem conexiunea dintre cauză și efect în viața noastră. Este benefic în situațiile în care ne simțim obosiți mental din cauza studiului și cititului excesiv. Uleiul esențial de lămâie este un ulei bun de difuzat în sesiunile de studiu, când avem nevoie de atenția distributivă și găsirea de soluții. Lămâia ne poate da senzația de siguranță, ne poate ajuta în analizarea propriilor resentimente, să putem decide dacă au un suport în realitate sau nu pentru ca apoi să le dăm drumul. Este de mare ajutor în procesul propriu de eliberare a sentimentelor de disperare și neputință, reamintindu-ne să fim încrezători, bucuroși și fericiți. Inspiră implicarea jucăușă în momentul prezent, infuzând sufletul cu energie, încredere și atenție.

Utilizări

Faceți propriile lumânări cu uleiul esential de Lămâiță și plasați-le afară în timpul picnicurilor și a evenimentelor în aer liber;
Utilizați pentru a aroma antreurile și diversele mâncăruri pe bază de carne;
Combină cu uleiul esențial de Arbore de ceai și aplică la nivelul unghiilor pentru unghii curate și sănătoase;
Diluează cu ulei de cocos fracționat și aplică după exercițiile fizice pentru un sentiment de revigorare;
Combină cu ulei de cocos fracționat și aplică pe mușchi și pe articulații pentru un masaj linistitor.

Instrucțiuni de utilizare

Difuzie: Utilizează trei până la patru picături în difuzorul dorit
Utilizare internă: Diluează o picătură în 120 ml de lichid
Utilizare locală: Aplică una sau două picături în zona dorită. Diluează cu ulei de cocos Fractionated DoTERRA pentru a minimiza orice sensibilitate cutanată.

Măsuri de precauție

Poate cauza sensibilizare cutanată. Evită contactul cu ochii și zonele sensibile;
A nu se lăsa la îndemâna copiilor;
Dacă sunteți însărcinată, alăptați sau vă aflați sub supraveghere medicală, consultați medicul.

Beneficii primare

Aromatizarea mâncărurilor;
Purificator și tonifiant;
Îmbunătățește gradul de conștientizare și promovează pozitivitatea.

Cum pot achiziționa produse doTERRA

Dacă ai ajuns pe această pagină înseamnă că eşti interesat(ă) să cumperi uleiuri esenţiale pure cu grad terapeutic sau produse doTERRA. Pentru că există mai multe variante să intri în posesia lor, vrem să ne asigurăm că faci cea mai avantajoasă alegere pentru tine.

Dacă ai cont doTERRA, vei putea achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA la preţ de WHOLESALE (depozit), cu 25% reducere faţă de preţul de RETAIL. În plus, vei beneficia de promoţiile lunare care includ produse gratuite sau la reducere, puncte cadou şi chiar recompense în bani.

Pentru a avea un cont doTERRA ai două opţiuni:

plăteşti o taxă de 23,75 Euro pentru crearea contului (primeşti broşura doTERRA cu informaţii despre uleiurile esenţiale şi diferite produse)

achiziţionezi unul dintre pachetele de înscriere (Enrolment Kits) care includ mai multe uleiuri esenţiale, difuzoare şi alte produse de îngrijire

*Noi considerăm că cea mai avantajoasă variantă este achiziţia unui pachet de înscriere deoarece produsele conţinute sunt la un preţ chiar mai mic decât cel de WHOLESALE şi taxa de 23.75 Euro este anulată.

Poţi achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA direct din magazinul online. Preţul acestora este cel de RETAIL (de raft). După ce selectezi limba şi ţara de destinaţie (Europe), poţi căuta şi adăuga în coş orice produs doreşti. Plata se face cu cardul. Produsele vor ajunge la tine în 5 zile lucrătoare prin firma de curierat rapid DPD.

Dacă ai nevoie de ajutor pe durata procesului de înscriere sau achiziţie a produselor ne poţi contacta pe Facebook , Telefon  (+40) 0740-215980 sau pe e-mail la adresa: laura.babos@uleiuriesentiale.ro