Petitgrain doTERRA – Ulei Esential Petitgrain (Ulei al Ștrămoșilor)

Petitgrain doTERRA sau ulei esențial de Portocale Amare provine din arborele cu același nume și este foarte popular în practicile medicinale tradiționale din toate culturile. Uleiul este extras și distilat ulterior din frunza și ramurile tinere ale copacului și este folosit de asemenea,  la scară largă, în industria cosmeticelor și a parfumurilor, datorită mirosului universal plăcut și atrăgător.

Descriere aromatică: Fructată
Metoda de colectare: Distilare cu abur
Partea de plante: Frunza și ramuri tinere
Constituenții principali: Linalyl
acetate
, Linalool, Terpineol

Ulei al Strămoșilor, Petitgrain aduce în prim-plan tiparele mostenite și tendințele de a repeta în mod inconștient greșelile familiei. Se adresează celor care nu au puterea de a se rupe/îndepărta de tiparul de gândire al generațiilor anterioare.

Descriere

Petitgrain doTERRA sau ulei esențial de Portocale Amare provine din arborele cu același nume și este foarte popular în practicile medicinale tradiționale din toate culturile. Uleiul este extras și distilat ulterior din frunza și ramurii tineri ai copacului și este folosit de asemenea, la scara largă, în industria cosmeticelor și a parfumurilor, datorită mirosului universal plăcut și atrăgător.
Pentru iubitorii de cosmetice naturale, preparate în casă, uleiul esențial Petitgrain poate fi adăugat cu încredere, datorită proprietăților hidratante, emoliente și regeneratoare, antiinflamatorii, ce contribuie la cicatrizarea pielii, la tonifierea și revitalizarea țesutului cutanat. Este potrivit pentru tenul seboreic sau cu tendințe acneice.
Ulei al Strămoșilor, Petitgrain aduce în prim-plan tiparele moștenite și tendințele de a repeta în mod inconștient greșelile familiei. Se adresează celor care nu au puterea de a se rupe/îndepărta de tiparul de gândire al generațiilor anterioare.

Utilizări

Este un ingredient potrivit pentru prepararea de cleansere, șampoane și geluri de duș;
Poate fi folosit în prepararea cremelor, loțiunilor, măștilor sau a unturilor de corp;
Se poate difuza în aer cu ajutorul unui difuzor de uleiuri esențiale (mirosul este unul foarte plăcut);
Este recomandat a se folosi alături de alte esențe cu note de vârf, mijloc și de bază, pentru crearea parfumurilor lichide sau solide.

Instrucțiuni de utilizare

Difuzare: Pune 3 – 4 picături în difuzorul preferat;
Utilizare locală: Aplică una sau două picături pe zona dorită. Diluează cu un ulei de cocos fracționat doTERRA pentru a reduce la minimum sensibilitatea pielii;

Măsuri de precauție

Folosit în exces poate produce o sensibilitate a pielii;
Se recomandă diluarea în plus cu ulei purtător, mai ales pentru copii, sau pentru persoanele cu piele sensibilă;
Dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub supraveghere medicală, cere părerea medicului;
Evită contactul cu ochii, interiorul nasului – dacă pătrunde accidental, diluează cu ulei vegetal;
Se păstrează la loc răcoros, departe de accesul facil al copiilor.

Beneficii primare

Ameliorarea stărilor de greață
Ameliorarea stărilor de anxietate sau a insomniilor datorate sentimentului de singurătate
Eficient în caz de depresii, probleme sentimentale, obsesii, tensiune nervoasă
Are efect antiinflamator, ușor purifiant
Ajută la decontractarea musculaturii
Esență des utilizată în crearea parfumurilor

Cum pot achiziționa produse doTERRA

Dacă ai ajuns pe această pagină înseamnă că eşti interesat(ă) să cumperi uleiuri esenţiale pure cu grad terapeutic sau produse doTERRA. Pentru că există mai multe variante să intri în posesia lor, vrem să ne asigurăm că faci cea mai avantajoasă alegere pentru tine.

Dacă ai cont doTERRA, vei putea achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA la preţ de WHOLESALE (depozit), cu 25% reducere faţă de preţul de RETAIL. În plus, vei beneficia de promoţiile lunare care includ produse gratuite sau la reducere, puncte cadou şi chiar recompense în bani.

Pentru a avea un cont doTERRA ai două opţiuni:

plăteşti o taxă de 25 Euro pentru crearea contului (primeşti broşura doTERRA cu informaţii despre uleiurile esenţiale şi diferite produse)

achiziţionezi unul dintre pachetele de înscriere (Enrolment Kits) care includ mai multe uleiuri esenţiale, difuzoare şi alte produse de îngrijire

*Noi considerăm că cea mai avantajoasă variantă este achiziţia unui pachet de înscriere deoarece produsele conţinute sunt la un preţ chiar mai mic decât cel de WHOLESALE şi taxa de 25 Euro este anulată.

Poţi achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA direct din magazinul online. Preţul acestora este cel de RETAIL (de raft). După ce selectezi limba şi ţara de destinaţie (Europe), poţi căuta şi adăuga în coş orice produs doreşti. Plata se face cu cardul. Produsele vor ajunge la tine în 5 zile lucrătoare prin firma de curierat rapid DPD.

Dacă ai nevoie de ajutor pe durata procesului de înscriere sau achiziţie a produselor ne poţi contacta pe Facebook , Telefon  (+40) 0740-215980 sau pe e-mail la adresa: laura.babos@uleiuriesentiale.ro